Лайм

Аліна Паш випустила зворушливу пісню з 13-річною дівчинкою, прикутою до інвалідного візка

Пісня "не впасти" здійснила мрію дитини і допомогла виконавиці впоратися з депресією

6 травня українській реп-виконавиці Аліні Паш виповнилося 27 років. З нагоди дня народження дівчина поділилася новою піснею "Не впасти", яку записала з 13-річною Ганною Сапаєвою, прикутою до інвалідного візка через спінальну м'язову атрофію.

Паш зізналася, що взимку пережила депресію, але всього за день впоралася з нею завдяки роботи з Анею Сапаевой. Талановита дівчинка змушена була кинути заняття вокалом через прогресуючу хворобу, проте проект "Зіркова карета" і Аліна Паш здійснили її мрію - записати пісню у професійній студії.

Фото: instagram.com/anya.sapaeva/

"Зимою мене припекла гірко тягуча хандра, що наче продовжувалась безкінечно... Я була спустошена і втомлена, втратила всі щирі відчуття та згубила всі пріоритети. Я гаснула у своїх же очах, намагаючись не подавати виду на публіку. Це було складно й бридко водночас. Намагатись вселяти віру в інших, а самій ж бути розчавленою та зневіреною у все довкола, а найголовніше – у себе саму... І як б Я тільки не бралась за те все пусте у собі – мій стан порушувався знову і знову, набираючи істеричних і меланхолійних обертів. Так от Аня, дівчинка, якій всього 13 років, зуміла мене вилікувати всього за день", - ділиться виконавиця.

Паш розповіла, що проект "Зіркова карета" звернувся до неї, щоб за рік здійснити мрії 96 хворих дітей. Саме так зустрілися Аня та Аліна, змінивши життя одна одної на краще.

"Інтуїтивно я відчула, що все це для мене не просто так. У Ані діагноз - спінальна м'язова атрофія, це поступова відмова м'язів, генетичне захворювання. І ось, я допомогла Ані виконати мрію, а вона, сама того не усвідомлюючи, всього одним днем вилікувала мою тривалу нудьгу і внутрішню печаль", - написала співачка.

Сама Аня запис пісні називає одним з найщасливіших днів у своєму житті. "Я бачу ті повідомлення від людей, які пишуть, що я крута і пісня просто бомба. Мій настрій піднімається все вище і вище. Той день, який ми провели разом, я не забуду ніколи, адже це один з найщасливіших днів у моєму житті", - написала вона в Інстаграм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.