Лайм

У мене був шок: дружина Бабкіна розповіла, як вони з чоловіком втратили велику суму грошей

Сніжана вперше зіткнулася з депресією

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна розповіла, як вони з чоловіком втратили велику суму грошей, яку збирали не один рік. Це сталося на початку березня, до введення в країні карантину.

Неприємною історією Сніжана поділилася в бесіді з "КП" в Україні". У березні зіркова пара зі своєю сім'єю планувала поїздку в Лос-Анджелес. Але подорож зірвалася через хворобу сина.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Ми про це дуже довго мріяли, років зо два збирали гроші, буквально видирали їх на нашу зіркову путівку, адже сума немаленька, - каже танцівниця. - Спланували, оплатили все, що тільки було можна - переліт, страховки, готелі, харчування, - і чекали 12 березня, коли повинні були вилетіти".

9 березня старший син пари несподівано потрапляє в реанімацію з пневмонією.

"Летіти йому було не можна. Він і сам говорив, будь ласка, летіть без мене, і моя мама говорила, що посидить з ним. Але Сергій сказав (а карантин ще не був введений), що без Артура або без будь-кого з нашої команди ми не полетимо", - зазначила Сніжана.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Ми написали відмову в авіакомпанію і готелі, надіслали лист, пояснили ситуацію, що склалася, що дитина у важкому стані, з надією, що нам повернуть хоча б 30 або навіть 10%. Але нам не повернули жодної копійки, - згадує Бабкіна. - У мене, звичайно, був шок. Такої ситуації і втрати такої кількості грошей у мене в житті ніколи не було".

Коли подружжя трохи оговталися, то вирішили не впадати у відчай. "Тішила себе надією, що будуть концерти 5'nizza в Ізраїлі, Польщі, у Сергія був запланований великий концерт, корпоративи. Думаю, не будемо вішати ніс, у нас багато роботи, заробимо. Може бути, так доля нас від чогось вберегла", - говорить Сніжана.

Через три дні пару чекало ще одне випробування - карантин. "Нас повністю відрізали від роботи - тоді я нікому про це не говорила, - перший раз в житті у мене трапилася депресія. Такого почуття ніколи в житті не відчувала", - поділилася дівчина.

Вийти з цього стану Сніжані допомогла медитація і молитви. "Я почала повертатися до життя, стала готувати, грати з дітьми. Але це були страшні пару днів", - згадує дружина музиканта.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • У березні Сергій і Сніжана Бабкіни відсвяткували річницю весілля. В честь цього щаслива дружина поділилася забавним фото, на якому новоспечене подружжя зображені з паспортами в руках.
  • На початку березня старший син Сергія і Сніжани Бабкіна потрапив до реанімації - лікарі діагностували у Артура запалення легенів з ускладненнями. Кілька днів хлопчик провів у палаті інтенсивної терапії, а 10 числа був переведений в стаціонар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях