Лайм

Віра Брежнєва показала відео своїх домашніх розваг з чоловіком та дочкою

Зіркове подружжя подуріли на камеру

Віра Брежнєва відноситься до тих зірок, які вважають, що щастя любить тишу. Тому в соцмережах співачки рідко можна побачити кадри з чоловіком та дітьми. Але після кількох тижнів карантину екс-солістка "ВІА Гри" стала знімати домашні ролики.

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала веселе відео, на якому показала, чим вона займається вдома. На кадрах ролика Віра з чоловіком, Костянтином Меладзе, і молодшою дочкою Сарою кривляються на камеру і наспівують пісню "Коронавірус, йди". Для більшого ефекту зірка наклала фільтр, який розтягує обличчя.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

"Коронавірус, корона, йди з нашого району..", - підписала смішний ролик знаменитість.

Шанувальники подякували Віру за позитив, а також похвалили за те, що вона вміє посміятися над собою.

Раніше 38-річна Віра Брежнєва взяла участь в проекті київського фотографа Катерини Кондратьєвої, знялася в спокусливому боді тілесного кольору і розповіла про життя в ізоляції.

"Мені не вистачає зустрічей з друзями, хоча ми робимо багато відеодзвінків. Це ще раз доводить, що особисте спілкування неможливо замінити. Можна якось рятуватися між, але не замінити. Днями ми півтори години розмовляли з моєю дочкою Сонею і зрозуміли, що все одно не можемо наговоритися. Вона залишилася одна в Лос-Анджелесі. Ми рахуємо дні, коли можна буде просто приїхати і побути всією родиною разом", - розповіла Брежнєва.

  • Віра Брежнєва емоційно відреагувала на чергові чутки про зраду чоловіка. Останнім часом в мережі обговорюють можливий роман Меладзе з новою блондинкою з "ВІА Гри" - Ерікою Герцег.
  • Також співачка показала любовну записку від чоловіка. Зізнання супроводжується таємничою буквою "К", яка, поза всяким сумнівом, означає ім'я чоловіка Віри - Костянтин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях