Лайм

Жадібні і невдячні: Андре Тан пояснив, чому ненавидить працювати з зірками

Український модельєр розповів, у кого з його знаменитих клієнтів найбільш неприємний характер

В Instagram-шоу Олі Полякової "Правда чи дія" Андре Тан приголомшив глядачів онлайн-трансляції зізнанням про конфлікти із зірками, яким він шив вбрання. За словами модельєра, найменш приємною виявилася його співпраця з Наталею Могилевською і Таїсією Повалій.

Фото: instagram.com/andre_tan_official

"Я ненавиджу працювати з зірками, тому що це невдячна справа. По-перше, вони жадібні. По-друге, вони самі не знають, чого хочуть. По-третє, вони починають тобі вказувати. Ну я ж вам не розповідаю: "Оля, Мурку заспівай мені, будь ласка". Ти прийшла до Андре Тана, або я прийшов до Олі Полякової? - обурився дизайнер. - З одного боку, я вдячний Наталці Могилевській, тому що вона повністю купила мою найпершу колекцію, коли мене взагалі ще ніхто не знав. Це було на конкурсі молодих дизайнерів. Але потім, коли я вже переїхав до Києва і почав з нею працювати, вона звичайно, с**ка, мені ви*****ла весь мозок. Тому Наташа - це такий кінь з яйцями, характер у неї "ангельський". З одного боку, як мені здавалося, ми дружили. Я до ній додому приходив, багато їй всього робив. Але коли-ми щось шили... вона вважає, що вона - найкращий дизайнер нашої країни".

Також Андре розповів про конфлікт з Таїсією Повалій, після якого відмовився з нею працювати.

"Вона замовила у мене кілька суконь з натурального шовку, а потім приходить і каже: все чудово, Андре, але можна все розшити на 1 мм? Це називається все викинути і зшити по новому. І я так намучився, віддав їй ці сукні, сказав: "Заберіть безкоштовно, але більше ми з вами працювати не будемо". На цьому наша любов закінчилася. Я її бачив потім на заході в цій сукні, але вдав, що я її не знаю. Може вона трохи схудла тоді, невідомо", - каже модельєр.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

  • Тим часом Оля Полякова розповіла про публічний конфлікт зі Світланою Лободою і бійку з концертним директором. Співачці довелося бурхливо сваритися з колегами по шоу-бізнесу.
  • Також співачка підозрює, що вона сама і її молодша дочка Аліса перехворіли коронавірусною інфекцією. Це сталося під час відпочинку в Маямі (США).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях