Лайм

Вагітна Джамала розповіла, скільки важить і що їсть напередодні пологів

Українська співачка знаходиться на 9 місяці вагітності

Джамала ось-ось стане мамою: 36-річна співачка на останньому місяці вагітності відверто розповідає, як змінювалося її тіло в очікуванні другої дитини. У Інстаграм переможниця "Євробачення-2016" зізналася, що важить 75 кг, а підтримувати себе в бажаній формі їй завадив карантин.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"75! Кожен раз думаєш: ще менше з'їм. Ні - солодкому! Ні - борошну! Але хоча б печиво! Одне! Будь ласка! А пломбір? А насіння? Мої таємні слабкості цієї вагітності - авокадо, редис, сир з помідором, салат айсберг і, звичайно, насіння і пломбір", - зізналася зірка.

Джамала розповіла, що перший триместр її вагітності припав на початок концертного туру "10". Через токсикоз виступати було непросто, але головним випробуванням для неї були фотосесії, зустрічі та автографи: "Потрібно тримати обличчя, а всередині..."

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Після першого триместру стан Джамали покращився, а в третьому у неї з'явилися нові перешкоди. Заплановані походи в басейн і йога, які повинні були полегшити співачці останні місяці вагітності, відмінилися через карантин. Щоб витрачати зайві калорії, зірка вирішила більше співати.

"Співаю і намагаюся витратити зайві калорії (наскільки вони можуть бути взагалі зайвими) на користь собі і людям. Звичайно, ти потай страждаєш, що змінюється тіло, тобі важко зав'язати самій шнурки або вдягти колготи. Але це дійсно дуже швидко забувається, я зараз не кокетую. Правда, дуже мало пам'ятаю труднощів навіть за два роки", - написала вона.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, що Джамала чекає другу дитину від чоловіка Бекіра Сулейманова, з яким виховує дворічного сина Еміра-Рахмана.

  • Напередодні народження дитини Джамала і Бекір Сулейманов відсвяткували триріччя сім'ї. На честь цього співачка показала ніжні фото у весільній сукні.
  • Раніше Джамала взяла участь в незвичайній зйомці. Джамала постала перед камерою фотографа, який знаходиться від неї за тисячу кілометрів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях