Лайм

Сніжана Єгорова знову стала бабусею - донька ведучої народила третю дитину

Сім'я телеведучої продовжує зростати

Українська телеведуча Сніжана Єгорова втретє стала бабусею - її старша дочка Стася Ровінська народила дочку. Дівчинка з'явилася на світ 12 травня.

Про поповнення в родині повідомила знаменита бабуся на своїй сторінці в Facebook. Вона опублікувала кілька знімків з дочкою та її чоловіком, Ярославом Ровінським, а також розсекретила ім'я малятка. "У нас сьогодні з'явилася Емма", - написала Єгорова.

Молода мама підтвердила, що народила доньку, опублікувавши перше фото з новонародженою дівчинкою. "Дякую всім за привітання. Емма прекрасна", - написала 27-річна Стася.

Нагадаємо, що Стася Ровінська та її чоловік режисер Ярослав Ровінський виховують ще двох дітей. Первісток Еван з'явився в січні 2014 року. А через два роки, у 2016-му, дівчина народила хлопчика з не менш цікавим ім'ям - Еней.

Сама ж Сніжана Єгорова також має статус багатодітної мами: телеведуча виховує п'ятьох дітей. Стасю (1992) і Олександру (1997) вона народила від режисера Семена Горова. А син Андрій (2006), дочка Аріна (2010) і син Іван (2012) з'явилися на світ від шлюбу з актором, письменником і музикантом Антіном Мухарським (Орестом Лютим).

  • Раніше телеведуча Сніжана Єгорова розповіла, що могла б бути матір'ю шістьох дітей, якби не трагічний випадок. Знаменитість втратила дитину на досить великому терміні.
  • Українська акторка Ольга Сумська знову стала бабусею - старша дочка артистки Антоніна Паперна народила другу дитину. Про радісну подію повідомив чоловік 29-річної Тоні, російський актор Володимир Яглич.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.