Лайм

Гвінет Пелтроу привітала з 16-річчям красуню-дочку, і вона - копія мами

Фанатів вразила схожість іменинниці і її знаменитої матері

Гвінет Пелтроу не часто показує в соціальних мережах своїх дітей, але в день народження дочки Еппл все ж зробила виключення. Дівчині виповнилося 16 років, і горда мама не змогла не показати світу, якою красунею вона стала.

Фото: instagram.com/gwynethpaltrow

"Не можу повірити, що насправді пишу ці слова, але... щасливого шістнадцятиріччя, моя люба дівчинка. Ти світло мого серця, ти чиста радість. Ти дуже розумна, і у тебе найкраще, найбільш дотепне, найбільш блискуче почуття гумору, - написала 47-річна актриса. - Мені так страшенно пощастило бути твоєю матір'ю, красива, добра молода леді. Спасибі, що обрала мене. Я люблю тебе до Місяця і назад мільйон разів".

Фото: instagram.com/gwynethpaltrow

Фото: instagram.com/gwynethpaltrow

Шанувальники і друзі відзначили, що дочка власниці "Оскара" дивно схожа на неї. "Яблуко від яблуні недалеко падає! Красуня!" - пишуть у коментарях. - "Вона як молода Гвінет, дуже красива дівчина", "Як же вона схожа на тебе!" "Ви як сестри-близнючки!"

Еппл - старша дочка Пелтроу і її колишнього чоловіка, фронтмена Coldplay Кріса Мартіна. Також в шлюбі у пари народився син Мойсей, якому зараз 14 років.

  • Маша Єфросиніна розповіла, як виховує дітей. Телеведуча не вважає себе ідеальною і ніколи не жертвувала заради них кар'єрою і інтересами.
  • ONUKA і Євген Філатов вперше стали батьками - артисти назвали стать і ім'я первістка. Щаслива подія в житті пари відбулося 14 травня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях