Лайм

Кашель приходив сильними нападами: Влад Яма вважає, що перехворів на коронавірус

У лютому український хореограф зіткнувся з незвичайною респіраторною інфекцією

Напередодні карантину, оголошеного в березні у зв'язку з епідемією коронавірусу, Влад Яма з сім'єю їздив в США. Тоді в Америці вже почалася паніка, масок було не дістати, а сам суддя проекту "Танці з зірками" не на жарт захворів.

Фото: instagram.com/vladyama_official

"Мій організм тоді поводився досить дивно. Було відчуття, що я надихався холодного повітря на ранковій пробіжці - було дванадцять градусів тепла, я вийшов у футболці, потім спітнів і після вулиці почав підкахикувати. Цей кашель затягнувся на два тижні, був сухим і досить дивним - приходив сильними нападами, - розповів Яма виданню Факти. - Один раз за весь цей час мене кинуло в жар, і висока температура трималася рівно годину. Але ні в дружини Лілі, ні у сина Леона або хлопців, з якими ми кожен день спілкувалися, симптомів не було".

Тесту Влад Яма не робив, але каже, що "з великою вірогідністю" це був коронавірус.

Карантин хореограф проводить в заміському будинку з дружиною і сином. Він хотів запросити в гості своїх батьків, але Лілія виступила проти. було заїкнувся тижні три тому, що непогано було б забрати до нас на кілька днів моїх батьків, але Ліля жорстко відмовила і була права. Напевно, це була спонтанна думка. Краще, звичайно, зараз не наражати на небезпеку зараження ні їх, ні себе", - сказав він.

  • Раніше Влад Яма та Ліліана приєдналися до нового тренду - домашньої фотосесії через веб-камеру. Результатом онлайн-зйомки подружжя поділилися на своїх сторінках в Instagram.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.