Лайм

Pianoбой з сином заспіває хіти Фреді Меркьюрі в пам'ять про людей, які померли від СНІДу

Онлайн-концерт відбудеться 17 травня в Facebook о 20:00

17 травня Pianoбой (Дмитро Шуров) з сином Левом і сестрою Ольгою зіграє кавери пісень групи Queen. Онлайн-концерт, трансляція якого відбудеться на сторінці БО "100%Життя" в Facebook, буде приурочений до Міжнародного дня пам'яті жертв СНІДу.

"Я фанат групи Queen буквально з юності. Ця унікальна життєстверджуюча музика не раз і не два витягувала мене з емоційного дна, давала сили жити і творити. Навіть в найпохмуріших піснях, записаних Фредді під час хвороби, є якась стійкість і феноменальна любов до життя, - розповів Шуров. - У мене теж був шанс доторкнутися до цієї магії - я познайомився з [гітаристом Queen] Брайаном Меєм, і ми зіграли з ним і Земфірою одну з моїх улюблених пісень - "Life Is Real". для мене вшанувати пам'ять видатного музиканта, який до цих пір впливає на світову музику - велика честь і радість. Буду радий поділитися нею з усіма, хто так само любить життя, як любив її Фредді".

Серед країн Європи Україна сьогодні займає одне з перших місць за кількістю ВІЛ-позитивних осіб. За оціночними даними, в країні проживає близько 240 тис. людей з цією інфекцією. Тестування на ВІЛ є анонімним і безкоштовним, і знайти найближчий пункт можна в мобільному додатку HIVtest або на сайті prozdorovia.in.ua

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях