Лайм

Нехай він буде кожен день: вагітна Джамала відзначила День сім'ї ніжними фото

Зовсім скоро в родині Джамали і Бекіра Сулейманова з'явиться друга дитина

15 травня в світі відзначають Міжнародний день сімей, і співачка вирішила нагадати про це, опублікувавши в Інстаграм серію знімків з чоловіком і сином. "Не знала про такий день! - зізналася 34-річна зірка. - Нехай він буде кожен день! День сім'ї, день любові, день розуміння, турботи і щастя".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Зараз в родині Джамали троє людей, але скоро до неї, чоловіка Бекіра Сулейманова і 2-річного Еміра-Рахмана приєднається ще один малюк: співачка знаходиться на 9 місяці вагітності.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Друга вагітність Джамали виявилося не такою вже легкою. Співачка зізналася, що в першому триместрі страждала від токсикозу, ледве стримуючи його симптоми під час концертного туру, фотосесій і зустрічей. Другий триместр пройшов гладко, а в третьому вона почала додавати у вазі. Полегшити останні місяці вагітності Джамала хотіла за допомогою басейну та йоги, але карантин зруйнував її плани. "Співаю і намагаюся витратити зайві калорії (наскільки вони можуть бути взагалі зайвими) на користь собі і людям. Звичайно, ти потай страждаєш, що змінюється тіло, тобі важко зав'язати самій шнурки або надіти колготи. Але це дійсно дуже швидко забувається, я зараз не кокетую. Правда, дуже мало пам'ятаю труднощів навіть через два роки", - написала вона.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Напередодні народження дитини Джамала і Бекір Сулейманов відсвяткували триріччя сім'ї. На честь цього співачка показала ніжні фото у весільній сукні.
  • Раніше Джамала взяла участь в незвичайній зйомці. Вона постала перед камерою фотографа, який знаходиться від неї за тисячу кілометрів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях