Лайм

В надійних руках братів: Сніжана Єгорова показала ніжне фото з новонародженою онукою

Дівчинка з'явилася на світ всього три дні тому

Українська телеведуча Сніжана Єгорова поділилася з шанувальниками зворушливою фотографією зі своєю онукою Еммою, яка з'явилася на світ 12 травня. Дівчинку народила старша дочка 48-річної знаменитості - акторка Стася Ровінська.

Трепетний кадр з'явився на сторінці знаменитої бабусі у Facebook. На фото дівчинка зображена в оточенні своїх старших братів. У підписі до знімка телеведуча повідомила, що малятко та її маму вже виписали з пологового будинку. "Наша Емма вдома! В надійних руках братів!", - написала Єгорова.

Фото: facebook.com/snezhana.egorova

"Фото неймовірно щемливе! В любові нехай росте і дарує вам радість!", "Щастя в домі", "Яка прелесть", "Розчулення", "Щастя малятку і міцного здоровья. Хай Ангел Хранитель оберігає її", - пишуть фоловери телеведучої.

Нагадаємо, що Стася Ровінська - дочка Сніжани Єгорової від шлюбу з режисером Семеном Горовим. У свої 27 років дівчина - тричі мама. Крім маленької Емми Стася разом з чоловіком, режисером Ярославом Ровінським, виховує ще двох дітей. Первісток Еван з'явився в січні 2014 року. А через два роки, у 2016-м, дівчина народила хлопчика з не менш цікавим ім'ям - Еней.

Стася Ровінська з чоловіком та синами Фото: facebook.com/yaroslav.rovinsky

  • Українська акторка Ольга Сумська знову стала бабусею - старша дочка артистки Антоніна Паперна народила другу дитину. Про радісну подію повідомив чоловік 29-річної Тоні, російський актор Володимир Яглич.
  • Співачка, лідер електро-фолкового колективу ONUKA Ната Жижченко вперше стала мамою. Артистка подарувала своєму чоловікові, солісту гурту The Maneken Євгену Філатову сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.