Лайм

Українська співачка записала пісню на знак вдячності лікарям, які борються з коронавірусом: аудіо

Композиція отримала назву "Спасибо"

Українська поп-виконавиця Гайтана презентувала пісню "Спасибо". Вона присвячена медичним працівникам, які сьогодні борються з епідемією коронавірусу.

Про вихід треку співачка повідомила на особистій сторінці в Instargam, опублікувавши фрагмент композиції. Повну версію синглу можна прослухати на музичних стрімінгових сервісах і на YouTube.

"Ця пісня - подяка всім лікарям і медпрацівникам, які жертвуючи собою, кожну хвилину рятують наші життя. Зараз їм як ніколи потрібна наша підтримка і допомога", - зазначила Гайтана.

Фанати співачки прослухали пісню і поділилися враженнями в коментарях: "Душевно", "Подяка все лікарям. Гайтаночка чудова", "Чудова робота".

  • Раніше Гайтана розповіла про депресію і наркотики після не зовсім вдалого виступу на Євробаченні-2012. У якийсь момент співачка усвідомила, що вмирає.
  • Дан Балан презентував оновлену версію пісні "Треба" в рамках свого авторського проекту "Все пробачати". Композиція була записана спільно з переможницею шоу "Голос країни" Оксаною Мухою. Саме любов дівчини до української культури надихнула зіркового тренера до написання україномовної пісні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.