Лайм

У масках і рукавичках: Володимир Жогло з "Вар'яти-шоу" розкрив подробиці одруження на карантині

Пара скромно розписалася, дотримуючись усіх правил обережності

15 травня український гуморист, учасник "Вар'яти-шоу" Володимир Жогло одружився на своїй коханій Ірині. Закохані скромно розписалися у Львові, дотримуючись усіх карантинних заходів.

"Ми розписалися у відповідності з усіма карантинними нормами. Це були і маски, і рукавички. В ЗАГС прийшли в чітко призначений час, щоб уникнути великого стовпотворіння. У будівлю запускали по одній парі. Так як карантин трохи послабили, ми вирішили скористатися цією можливістю і розписалися. Звичайно, були тільки ми вдвох, без гостей", - розповів Жогло Новому каналу.

Фото: instagram.com/varyatyshow

Після закінчення карантину пара планує обвінчатися в церкві і влаштувати святкування з рідними та близькими.

"Велике святкування відклали на потім, - ділиться Володимир. - Тому що це все первинний етап. Трохи пізніше, коли буде можливість, ми укладемо церковний шлюб. І вже тоді відсвяткуємо широко, швидше за все, у Львові".

Нагадаємо, що Володимир Жогло покинув ряди холостяків в Міжнародний день сім'ї. Гуморист одружився на своїй дівчині Ірині, яка молодша за нього не 8 років. Пропозицію своїй коханій 31-річний Володимир зробив 11 лютого під час концерту "Вар'яти-шоу". Для дівчини це було повною несподіванкою, але вона тут же відповіла згодою.

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту, а тепер уже і його наречена, Даша Квіткова продовжують готуватися до весілля. Закохані зареєструють свої стосунки 20 травня, а пишне торжество пара влаштує вже після карантину.
  • Наречена народного артиста України Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова розповіла, на якому зараз етапі підготовка до весілля.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.