Лайм

Галкін похвалився сяючою Пугачовою - не встояв навіть Кіркоров

Пародист показав домашнє відео

Пародист Максим Галкін поділився відеороликом, на якому 71-річна Алла Пугачова вражає квітучим зовнішнім виглядом. Незважаючи на свій похилий вік, примадонна російської естради дозволяє собі юнацькі зухвалі наряди.

На відео, опублікованому в Instagram, співачка зображена у світлих джинсах і короткій джинсовці. Свій молодіжний образ артистка доповнила білими кросівками і чорними прозорими рукавичками.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Пугачова позує у дворі їх з Галкіним особняка, зображуючи модель. У кадрі звучить музика з фільму "Красуня" - Pretty Woman. "Хороша", - прокоментував публікацію гуморист.

Шанувальники і друзі пари прийшли в захват від того, в якому чудовому стані знаходиться Пугачова - вона буквально сяє від щастя. Не встояв навіть колишній чоловік примадонни Філіп Кіркоров. Правда, його коментар складався лише з смайлу у вигляді вогню.

  • Раніше Алла Пугачова і Максим Галкін похвалилися в Instagram успіхами 6-річної доньки Лізи , яка дуже любить спів і чи не з народження вчить французьку мову.
  • Алла Пугачова відсвяткувала свій 71-й день народження і бадьорим постом в Інстаграм подякувала всім, хто не забув про неї в цей день. На особистій сторінці в соцмережі артистка опублікувала свіже Селфі і додала до нього короткий коментар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях