Лайм

У піджаку на голе тіло: Тіна Кароль показала кадри з ефектної фотосесії

Співачка зачарувала шанувальників красою

Українська співачка Тіна Кароль зважилася на сміливий експеримент. Артистка знялася в ефектній фотосесії, де позувала без бюстгальтера.

Кілька кадрів знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. На фотографіях Тіна позує в білому піджаку, надітому на голе тіло, і в брюках в тон верху. Пікантний образ співачки доповнений легкими локонами і непомітним макіяжем. Знімки Кароль вирішила залишити без підпису.

Фото: instagram.com/tina_karol

Публікація артистки викликала бурхливу реакцію у шанувальників, всього за годину пост зібрав близько 15 тисяч лайків. У коментарях захоплюються красою Тіни, і наголошують на тому, як гаряче вона виглядає в кадрі.

"Вбиваєш своєю красою", "Яка красива", "Гаряче", "Чарівна", "Приголомшлива жінка", "Яка гарна, просто неземна", "Гаряча", "Неймовірна", "Уфф, гаряче", "Шикарна", - захоплюються шанувальники співачки.

  • Раніше Тіна Кароль довела, що не соромиться показати себе шанувальникам такою, якою вона є насправді. 35-річна артистка опублікувала "чесне" фото, на якому зображена без грама косметики на обличчі.
  • Читайте також на theLime, як глядачі шоу Голос країни потрапили на гачок піарників і повірили в історію з таємним романом Тіни Кароль і Дана Балана.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях