Лайм

Не поспішав допомагати: наречена Віктора Павлика розповіла, як стала його концертним директором

54-річний артист не одразу зважився працювати з дівчиною, що ледь закінчила вуз

Катерина Репяхова і Віктор Павлик познайомилися в 2015 році, проте його концертним директорам дівчина стала не одразу. Молода наречена українського співака зізналася, що коханий лише через 3 роки повірив в її професіоналізм, хоча наполегливо працювати вона почала ще в студентські роки.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Я народилася в Дніпрі, прожила там до 17 років і після школи поїхала поступати до Києва. Коли я була студенткою, я працювала в студії йоги адміністратором. Їздила з Харківської на Житомирську і відкривала студію вже о 7:50. А добиратися мені потрібно було більше як півтори години. Тому ще зі студентських років я знаю ціну грошам. Своїм, чесно заробленим грошам, - написала Катерина в Instagram. - За ці 4 студентських роки було багато веселощів, щастя, хороших людей, друзів, безсонних ночей. Але зовсім скоро, а якщо точніше, одразу як закінчила університет, я зустріла Віктора Франковича. І моє життя почало ставати дорослішим, усвідомленим і спокійним. Віктор Франкович не одразу повірив в мене, і не поспішав мені допомагати, хоча я на той момент мала потребу в роботі і чекала від нього допомоги. Вже коли я подорослішала, я зрозуміла, що ні від кого допомоги чекати не треба. Це головна помилка жертви - думати, що тобі всі винні". ⠀

У пошуках роботи Репяхова познайомилася з психологом Дмитром Карпачовим, почала їздити по всій Україні і організовувати його майстер-класи. За три роки роботи вона зуміла зміцнитися як професіонал, і Віктор Павлик "раптом" в неї повірив.

"Я стала його концертним директором і ми почали разом працювати. Я дуже вдячна ВП за те, що не поспішав мені допомагати, адже тоді б я не зустріла Діму, а не зустрівши Діму, я б не була зараз тим, хто я є", - написала 25-річна Катя.

  • Раніше Катерина розповіла theLime про те, чи має намір вона народити музикантові дітей. Наречена артиста зізналася, що в планах це є і вони з коханим вже навіть придумали їм імена.
  • Віктор Павлик зізнався, чого боїться у відносинах з молодою коханої. Співак не приховує, що думає про їх різниці у віці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.