Лайм

Російський продюсер пригрозив Україні судом за заборону на в'їзд до країни

СБУ заборонила Максиму Фадєєву в'їзд до України на три роки

Російський продюсер і музикант Максим Фадєєв пригрозив Україні судом в Гаазі. Так він відреагував на рішення СБУ заборонити йому в'їзд до країни терміном на три роки.

Про рішення СБУ обмежити можливість візитів в Україну Фадєєву стало відомо 22 травня. Цією інформацією продюсер поділився на особистій сторінці в Інстаграм, де також заявив про свій намір оскаржити рішення.

"Як вам? Це сьогоднішня новина! - обурився Фадєєв. - Впевнений, що Міжнародний суд в Гаазі, розбереться у правомірності такого рішення!"

Фото: instagram.com/fadeevmaxim

Фоловери Фадєєва в соцмережі також обурилися через таке рішення української спецслужби, але знайшлися й ті, хто нагадав продюсеру про виступи його артистів в окупованому Росією Криму, підтримку президента РФ Володимира Путіна та близьку дружбу з артистами, які також свого часу підтримали агресію Кремля щодо України.

  • Раніше заборонена в Україні російська телеведуча Катерина Варнава заявила, що досі не розуміє, чому потрапила до так званого "чорного списку". Знаменитість все ще сподівається на швидке вирішення питання і на можливість повернутися до улюбленої країни.
  • Читайте також на theLime, як головного актора серіалу "Свати" нагородили Орденом дружби від президента Російської Федерації.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях