Лайм

Світлана Лобода відповіла на чутки про пластику обличчя і показала селфі без ретуші

Співачка розкрила секрет омолодження

Світлана Лобода, якій часто приписують захоплення пластикою, вирішила відповісти на чутки про нещодавню операції на обличчі. На особистій сторінці в Інстаграм співачка опублікувала селфі без ретуші, яке обрала у якості найефективнішого способа спростувати домисли.

"Кажуть, на карантині встигла зробити пластику обличчя і зменшити ніс. Вирішила показати фото без ретуші", - написала вона під знімком.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

За словами співачки, за час карантину "посвіжіти та помолодішати" їй допоміг лише повноцінний сон. При цьому Лобода нагадала і про такий нюанс, як гени.

"Дякую батькам за гени. І ретушерам за особливу старанність, яка призводить до постійних чуток про слабкість, яку я нібито маю до пластичних хірургів", - додала вона в своєму пості.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Під постом артистки зібралося понад 60 тис. лайків. У коментарях співачку закликають ігнорувати подібні чутки. Разом з цим деякі фоловери засумнівалися у щирості її слів.

  • Світлана Лобода знову подумує про поповнення в родині. Зокрема, співачка не проти народити в майбутньому хлопчика. Можливо, і не одного.
  • Раніше Світлана Лобода відсвяткувала день народження. Своє 37-річчя артистка зустріла в компанії близьких друзів, серед яких був і соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях