Лайм

Володимир Остапчук показав нову любов і відповів, чи хоче забрати дітей у колишньої дружини

Телеведучий офіційно підтвердив стосунки з Христиною Гірник

Володимир Остапчук вирішив припинити пересуди про особисте життя і представив публіці нову дівчину - нотаріуса Христину Гірняк, з якою познайомився в серпні 2019 року на весіллі в Італії. Шоумен запевняє, що нові стосунки не були причиною його гучного розлучення з дружиною Оленою Войтенко, яке закінчилося в березні.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Рішення, що ми з Оленою розлучаємося - не рішення одного дня. Ми вирішили це в кінці серпня, і до цього йшло місяцями, навіть роками", - розповів Остапчук в програмі "Зірковий шлях".

Роман Володимира і Христини розвивався швидко: через місяць після знайомства пару бачили в Парижі, а в жовтні вони разом святкували день народження в Стамбулі. До травня 2020 року закохані просто "проводили разом час", але тепер знайшли нове житло і з'їхалися.

"Спілкуємося з колишньою виключно з приводу дітей, тому що мені як батькові потрібно розуміти, де мої діти, куди вони ходять, що роблять. Я приїжджаю до них. Коли ми з Христиною шукали і облаштовували житло, вирішили, що у нас обов'язково буде кімната, щоб діти до мене приїжджали, щоб у нас були нормальні відносини. З Христиною діти поки не знайомі - поки не настав такий момент", - сказав він.

Володимир Остапчук подав у опікунську службу запит на психологічну експертизу колишньої дружини. При цьому телеведучий заперечує, що зробив це, щоб забрати собі дітей.

"З Оленою у нас на самому початку були невирішені питання з дітьми - з кінця серпня мені було з ними дуже складно бачитися. Олена в деяких інтерв'ю запевняла, що я неврівноважений, і я сказав: "Окей, кожен з нас нехай зробить запит, експертизу, і ми перевіримо". Я не хочу забирати дітей, але це юридична буква, яку я вирішив зробити - так само, як і Олена", - пояснив він.

Сама Христина почуття провини через розлучення Остапчука не відчуває: дівчина впевнена, що міцні стосунки розбити неможливо.

"На хейт не звертаю уваги. Мої друзі і близькі знають, як воно було насправді, тому я не відчуваю ніякої провини. Щасливу сім'ю не можна розбити, - сказала вона. - У мене дуже багато клієнтів-пар, які десятиліттями не проживають разом. Тому офіційний штамп в нашій країні не означає, що це сім'я".

  • Володимир Остапчук та Олена Войченко публічно оголосили про розрив ще восени минулого року. Однак ще кілька місяців після цього їх шлюб офіційно не був розірваний. Дружина телеведучого дала пояснення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.