Лайм

Нова дівчина Володимира Остапчука пояснила, чому не боїться повторити долю його колишньої дружини

Христина Горняк відповіла на гострі запитання користувачів Instagram

Через 2 місяці після розлучення з дружиною Володимир Остапчук офіційно підтвердив стосунки з Христиною Горняк. Незабаром після цього нотаріус з Києва, з якою телеведучий з'їхався в травні, розповіла фоловерам в Instagram, чому не ревнує і не боїться втратити коханого.

Фото: instagram.com/kristygor/

Дівчина повідомила, що вже познайомилася з батьками Остапчука, і ті прийняли її дуже добре. "Ми їздили до них в Умань і дуже чекаємо вже в гості до Києва. У Вови дуже класні батьки і скажу, що у Вови дуже мила з гумором мама, тому тепер зрозуміло, в кого він такий веселун", - написала вона.

"Другою" Христина себе не відчуває, і порівняння з колишньою дружиною Володимира її не бентежать. "Чому це я друга? Поки ви не будете у себе на першому місці, нічого не вийде. Я люблю себе, і ця любов допомагає мені і моєму коханому", - заявила вона.

До дітей Остапчука дівчина ставиться без ревнощів, і його любов до них називає "показниками чоловіки". Також Христина не боїться, що Володимир кине її так само, як кинув дружину Олену Войченко, з якою 12 років прожив у шлюбі.

Фото: instagram.com/kristygor/

"У нашій парі немає одружених і заміжніх, а також приводів для ревнощів, - відповіла вона. - Люди сходиться і розходиться - це життя! Але давайте стосовно себе поясню, я з тих жінок, які не вважають, що коли все ідеально і міцна сім'я, то хтось когось може кинути, або "увести" з сім'ї і так далі. Так, я з тих жінок, які не мають токсичного страху бути покинутими. Може тому, що впевнена в собі, а може тому, що вважаю, що навіть якщо люди розходяться, то це не кінець світу, а може тому, що вмію заробляти сама кошти".

  • Раніше Володимир Остапчук пояснив, навіщо подав в опікунську службу запит на психологічну експертизу колишньої дружини. Телеведучий заперечує, що хоче забрати собі дітей.
  • Володимир Остапчук та Олена Войченко публічно оголосили про розрив ще восени минулого року. Однак ще кілька місяців після цього їхній шлюб офіційно не був розірваний. Дружина телеведучого дала пояснення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.