Лайм

Майже нікого не пускали додому: вагітна Тарабарова поділилася страхами з приводу коронавірусу

У вересні співачка стане мамою вдруге

Українська співачка Світлана Тарабарова на 5-му місяці вагітності зізналася, що епідемія коронавірусу змусила її чимало похвилюватися з приводу здоров'я.

"Через карантин було дуже страшно в перший період. Тому що ти відповідаєш не тільки за себе, але і за організм. Була божевільна паніка - як лікуються вагітні - так, про всяк випадок. І потім я дізналася, що вагітні плюс-мінус легко переносять, - розповіла Тарабарова в програмі "Ранок з Україною". - Але я повністю дотримувалася карантину. Ми дуже боялися і майже нікого не пускали додому. Зараз вже трошки відпустило нас усіх".

Фото: instagram.com/tarabarova/

Через карантин їздити в лікарню співачці доводилося тільки по необхідності, але пара все ж дізналася стать дитини. Цю інформацію вони поки вважають за краще тримати при собі.

"Там було все дуже строго, туди не пускають навіть чоловіків. Тобто я одна в масці, всі лікарі в масках. Тому Олексій навіть на останніх двох УЗД не був присутній", - говорить співачка.

Також Світлана не стала приховувати, що друга вагітність виявилася складнішою через маленького сина Івана, який вимагає невпинної уваги.

"Це важко, коли у тебе є маленька дитина і ти не можеш сказати: "Іван, мама зараз втомилася, мама хоче поспати". Адже він не розуміє - йому потрібна мама. Але ми про це мріяли. Ми щасливі, хоча і знаємо, що буде дуже важко, але налаштовані позитивно", - розповіла виконавиця.

Фото: instagram.com/tarabarova/

  • Світлана і Олексій довго не показували публіці обличчя малюка, а напередодні Нового року батьки вирішили, що прийшов час познайомити шанувальників з їхнім сином. Хлопчик знявся в кліпі своєї зіркової мами на пісню "Падає сніг".
  • Дивіться також на theLime кліп Тарабарової на пісню "Найкрасівіша. NO STRESS". Музичне відео створювалося згідно з усіма нормами карантину: співачка і танцівниці знімали себе самостійно, не виходячи з дому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.