Лайм

Залякані і оброблені: колишню дружину репера Серьоги шокували зміни в синах

Після вимушеної розлуки жінці вдалося побачитися з молодшим сином

Поліна Ололо продовжує боротися за двох дітей, яких, як вона стверджує, колишній чоловік Сергій Пархоменко (репер Серьога) силою у неї відібрав. Жінка не бачила хлопчиків 4 місяці, а коли їй нарешті вдалося зустрітися з молодшим сином, його реакція на матір виявилася "убивчою".

Фото: instagram.com/polina_lola/

"Поведінка дитини дуже сильно змінилася. Діти, які мене обожнювали, обіймали мене постійно, бігли після школи до мене назустріч - зараз просто бояться до мене підійти, - написала Поліна в Instagram. - Раніше Марк і Платон завжди проживали зі мною. Діти були абсолютно далекі від матеріального світу! У нас був міцний зв'язок, але чотири місяці зробили свою справу, як це і було заплановано їхнім батьком. Платон говорив абсолютно не властивими йому фразами: "Ти не забезпечена", "як ми будемо заробляти" - гроші, гроші, гроші та інші маніпуляції як, наприклад, стан здоров'я дідуся".

Ололо просила Платона покликати старшого брата Марка, але той відмовився виходити до матері, передавши, що якщо він вийде, то "ніколи більше мене не побачить".

"Діти ніколи не занурювалися в наше матеріальне становище, вони не розпещені, але я ніколи їм ні в чому не відмовляла. Я виховувала наших дітей гідно, з повагою до навколишнього світу, людей, до жінок. Зараз вони дуже залякані і оброблені! Я ніколи не могла подумати, що їхній батько здатний на таке - обмовити рідну матір. Це жахлива ницість", - заявила Ололо.

Перший суд за опіку над дітьми пройде між Сергієм і Поліною 22 червня, і діти зможуть зробити вибір на користь одного з батьків. Тепер жінка боїться, що хлопчики відмовляться з нею жити. "До лютого діти одноголосно хотіли, щоб я їх забрала і це все закінчилося, вони категорично не хотіли жити в Харкові з батьком, вони благали повернути їх в колишній ритм і в свою рідну київську школу. Зараз ситуація змінилася. Батько тягне час до серпня, коли молодшому синові виповниться 10 років. Сергій не може допустити, щоб діти дали слабину і обрали мене, тому пускає в хід різні маніпуляції. Він не дає мені навіть шансу побачити їх", - написала вона.

Крім синів Марка і Платона від репера Серьоги, з яким розлучилася до 2015 року, Поліна Ололо також виховує 2-річну дочку Мелісу.

  • Раніше Поліна розповіла про той день, коли Серьога відібрав у неї дітей. За словами дівчини, репер забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.
  • Репер Серьога заявив про намір стати громадянином України. За словами музиканта, зараз у нього є посвідка на постійне проживання, яку він отримав ще в 2014 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях