Лайм

Вагітна Джамала в квітковій сукні розповіла, як справляється з негативом

Їжа, гарне вбрання і музика - головні помічники співачки

Джамала на останньому місяці вагітності не втомлюється радувати фанатів яскравими образами. Співачка, яку сміливо можна назвати законодавцею моди для майбутніх мам, позувала на кухні в ніжній сукні з квітковим візерунком. Заодно вона поділилася мудрим ставленням до проблем і негативу.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Тримай підборіддя вище. Будь позитивним, будь сонячним, радій життю і ще кілька десятків варіацій можна почути від ведучих різноманітних тренінгів та майстер-класів по досягненню успіху в житті. Чи близько це для нашої ментальності, або ж дратує? - пише Джамала в Instagram. - Ці люди вічно "amazing", завжди захоплені. На питання "як справи?" у них одна відповідь - "все добре!" Чи дійсно це так? Може, це гра? А якщо таким ставленням до життя вони допомагають собі справлятися з труднощами?"

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Співачка зізналася, що їй в роботі, побуті і творчості набагато легше з відкритими і позитивними людьми, але сама вона знає інший спосіб підбадьоритися, коли все валиться з рук, а неприємні новини йдуть одна за одною.

"По-перше, потрібно смачно поїсти. Так, улюблене блюдо, найпростішу їжу, яку любив в дитинстві. Їжа і правда є одним з найсильніших "підіймачів" настрою! По-друге, гарний одяг. Можна вдягти щось не обов'язково яскраве, але значуще. Річ, яка викликає приємні спогади. По-третє, МУЗИКА! Ніхто не сперечатиметься, що музика має унікальну властивість як пригнічувати, так і надихати. Послухайте улюблену пісню, подивіться фільм, сходіть на концерт!" - порадила Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Але четвертим, найважливішим правилом боротьби з негативом переможниця Євробачення вважає вміння "злетіти над проблемою".

"Я бачу проблему з висоти пташиного польоту і продумую різні варіанти її вирішення. Як режисер фільму, який опрацьовує різні кінцівки своєї картини, обов'язково закінчую хеппі ендом! - розповіла вона. - Не потрібно соромитися або боятися поганого настрою, проблем. Можна трохи помеланхоліювати, але для руху до нових ідей і цілей необхідно скидати вантаж туги".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Раніше вагітна Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок. Співачка розповіла, яке значення в її житті має український національний одяг.
  • 18 травня 1944 року кримськотатарський народ зіткнувся з жахливим злочином советс кого режиму, і Джамала розповіла про сімейну трагедію в День пам'яті жертв депортації.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях