Лайм

Надя Дорофєєва знайшла заміну Позитиву - співачка записала трек з музикантом з Росії

Співачка представила дуетну пісню

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва записала новий трек "Черничные ночи". Композиція записана спільно з давнім другом співачки, музикантом з Росії Гришею Ванюшкіним.

Артисти також представили відео, яке знімалося на даху двух міст - Києва й Санкт-Петербурга. Гриша, як і Надя, родом з Криму, але нині підкорює РФ. Співачка зізналася, що випадково натрапила на відео виступу свого давнього друга, тому охоче записала з ним трек.

"Нещодавно в стрічці мені попався онлайн-виступ Гриші Ванюшкина і у мене стався флешбек - нам по 17 років, ми в рідному Сімферополі, сидимо біля Салгира і я слухаю, як Гриша офігенно співає Muse під гітару. Познайомтеся - це мій старий друг, талановитий музикант і автор. Я дуже хочу, щоб про нього довідалося якомога більше людей. Ми даруємо вам цю пісню. Сподіваюся вона наповнить вас теплом в ці дощові дні", - написала Надя в своєму Instagram.

  • Нагадаємо, що гурт "Время и Стекло" оголосив, що припиняє своє існування. 10 березня Надя Дорофєєва та Позитив випустили останній кліп, а наразі музиканти готуються до прощального туру "Фінальні титри".
  • Раніше зіркове подружжя Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розповіли, чим займаються вдома на карантині і як вплинула самоізоляція на їх стосунки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.