Лайм

Джастін Бібер виклав фото з матірним графіті російською, але навряд чи знає, чому в мережі такий ажіотаж

Співак поділився незвичайним знімком

Канадський співак Джастін Бібер несподівано відзначився неоднозначним постом в своєму Instagram. Музикант поділився зі своїми дописувачами знімком, на якому сидить на вкритому графіті даху і дивиться вдалину. І все б нічого, якби не величезний напис.

За спиною виконавця величезними буквами написано лайливе слово з п'яти букв російською мовою. Не зрозуміло, чи була це навмисна задумка Бібера, або ж фото вийшло випадково. Проте, фотографія викликала ажіотаж серед російськомовних фоловерів співака.

Фото: instagram.com/justinbieber

За короткий час публікація Джастіна зібрала 20 тисяч коментарів. При тому, що попередні пости Бібера коментували трохи більше двох тисяч користувачів соцмережі.

"Як знайти всіх російських блогерів? Зайти в коменти до Біберу", - жартують під постом. - "Джас, тільки не оглядайся", "Коли зайшла в коми перевірити, що росіяни нічого не пропустили", "Що, тепер у Джастіна в коментах буде російський чат?", "Перед тобою може бути цілий світ, але за спиною завжди буде якась бл*дь".

  • Раніше Джастін Бібер розплакався, розповідаючи про сильне бажання захистити 18-річну співачку Біллі Айлиш від тиску слави, яка одного разу ледь не вбила його самого.
  • А також розповів про серйозну хворобу. Виявляється, Бібер страждає від хвороби Лайма, через яку постраждала його шкіра, мозок і загальний стан здоров'я.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях