Лайм

Город і агрофітнес: alyona alyona розповіла про головні досягнення на карантині

Виконавиця провела карантин з сім'єю в Баришівці

Співачка Onuka, яка 14 травня вперше стала мамою, поговорила про карантинні досягнення з колегою по сцені alyona alyona. Реп-виконавиця самоізолювалася в селищі Баришівка, де колись працювала вихователькою в дитячому садку, і за три місяці встигла зробити чимало корисного.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official/

"Самоізоляцію проводила в Баришівці, в тісному колі найрідніших. Батьки і ще одна сім'я друзів в приватному будинку, - розповіла Альона. - За час карантину налагодила харчування, тому що за минулий рік воно геть зіпсувалося. Почала займатися домашніми тренуваннями, відновила курси з англійської, вокал. Почала вчитися грати на гітарі, але баре ще не вмію брати".

Улюбленими карантинними активностями артистки став город і "агрофітнес", до якого вона звикла з дитинства. Таку роботу вона вважає приємною і надихаючою. "Все ж я родом з села, і коли руки в землі, то душа співає", - зізналася Альона.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official/

Після ослаблення карантину виконавиця насамперед сходила з подругою в ресторан на суші. "Банально, але це як ритуал", - пояснює вона. При цьому найбільше вона хотіла б з'їздити в рідну Капітанівку до дідуся, який через епідемію залишився на самоті.

"Дуже хочеться на батьківщину до дідуся. Він там один, і це велике випробування - не провідувати його через можливість летального результату і розуміти, що той же результат може трапиться від його самотності", - розповіла дівчина.

11 травня alyona alyona випустила кліп "Рятувальний круг", присвячений дружбі. Сама вона своїм рятувальним кругом в складні часи називає батьків і друзів. "Я часто переживаю все сама, в собі - так звикла. Але все ж дуже рада, що завжди є ті, хто помітить переживання і не дасть упасти на дно", - говорить вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.