Лайм

Пропаганда ліні і спекуляція: Маша Єфросиніна розкритикувала бодіпозітів

Телеведуча наполягає, що здорова людина повною не буває

Маша Єфросиніна в інтерв'ю Раміні Есхакзай для YouTube-шоу "Ходят слухи" різко висловилася про популяризацію бодіпозитиву. 41-річна телеведуча вважає, що хоча зайва вага може виглядати красиво, рано чи пізно вона обов'язково приведе до проблем зі здоров'ям.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Як людина, яка 10 років носила на собі зайву вагу, пов'язау з хворобою, категорично заявляю, що бодіпозитив - це пропаганда ліні і хвороб, - заявила Єфросиніна. - З цим ХХХL і величезними гронами на стегнах, на животі, на шиї молода дівчина пропагує не тільки те, що мільйони таких же жінок можуть бути красивими. Паралельно вона негласно пропагує діабет, серцево-судинні захворювання, ожиріння печінки, дисфункцію кишківника, дисбактеріоз. Їй може бути 25, як Ешлі Грем, і вона вся така суперкрасуня, але це тіло природою людині не дане. І коли я бачу ці дисфункції щитовидних залоз на шиях, я розумію, що далі ці дівчатка матимуть проблеми з народженням, зачаттям. Матимуть проблеми, коли шкіра втратить тургор, коли все обвисне, з'явиться задишка, вони не зможуть займатися спортом. Ні, бодіпозитив - це досить серйозна, потужна спекуляція з лінню тих жінок і дівчат, які сьогодні не хочуть собою займатися".

Сама Єфросиніна в минулому мала проблеми з вагою, викликані гормональним порушенням, перевтомою і депресією.

"Зайва вага в моєму випадку це аномальна історія. Я прийшла в "Підйом" в моїй нинішній формі. За рік постійних недосипів і вставання о 4 ранку мій організм дав збій, і я набрала свою першу 10-ку. Так вийшло, що в цей час "Підйом" набрав рейтинг, і я стала популярною, будучи таким гарним пухляшем під 70 кг. З моїм зростом 180 см це звичайно все було чудово - мої молоді дівочі груди, що росли просто як на дріжджах, всіх захоплювали, і це був вау-ефект. Але я розуміла, що на мені наростає не моя вага, - згадала Єфросиніна. - Далі у мене зникли місячні, і я почала набирати вагу стрімко. 2000-й рік, хто що знав про терапію, детокс, правильне харчування? Нічого".

Маша Єфросиніна 2000 року Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Щоб повернути менструацію, телеведуча півроку лікувалася гормонами. В цей час помер її тато, вона впала в депресію, шукала заспокоєння в їжі, і поправилася до 86 кг.

"Ти проходиш в своїй квартирі повз дзеркало і у тебе починають литися сльози, але ти нічого не можеш зробити. Ковтаєш ти зонд або вичищаєш все з себе літровими клізмами, колеш собі уколи або ходиш на масаж по схудненню. Вага ніяк не зрушить, бо вона гормональна, - розповіла зірка. - Це була не моя вага і не мій стан, я була хворою людиною. Тому сьогодні вся моя популяризація ЗСЖ пов'язана саме з тим, що поки ти здоровий, і твій організм працює як годинник, ти ніколи не потрапиш в той стан, в який потрапила я".

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла про справжнє задоволення, від якого не відмовляється навіть за порадою лікаря. Телеведуча не мислить життя без кави.
  • Також Маша розповіла про знайомство з чоловіком. Незважаючи на побоювання, що нічого у них не вийде, пара змогла побудувати міцну родину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях