Лайм

Співачка Alyosha та Тарас Тополя назвали стать майбутньої дитини

Подружжя вже виховує двох дітей

Фронтмен групи Антитіла Тарас Тополя і співачка ALYOSHA виховують двох синів і готуються стати батьками втретє. У програмі "Світське життя" подружня пара вперше розповіла, що новим членом їхньої багатодітної родини стане дівчинка.

Ім'я для доньки батьки ще не вигадали, але активно над цим працюють. "Я хотіла спочатку, щоб була Марія, а потім говорила Алла. Але Алла Тарасу не подобається", - сказала Альоша. "Вибираємо між Ковідія і Каранта", - пожартував Тополя.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

У квартирі сім'ї досить місця для 7-річного Романа, 4-річного Марка і їхньої майбутньої сестрички, тому статусу багатодітної вони не бояться.

"У тих житлових умовах, де ми знаходимося, вистачить місця на всіх. Житло ми придбали з прицілом на дітей. Коли запитували, чи хочете ви третю дитину - складно сказати прямо хочу. Особливо в цей буремний час, коли не знаєш, що буде завтра. Ти розумієш, що даєш життя в цей світ, і несеш за нього відповідальність, ти повинен дати йому якісь платформу. Спеціально ми зачаття не планували, але коли воно відбулося, то вирішили - нехай буде більше успішних українців", - розповів Тополя.

Також музикант розповів, чому навчили його три місяці карантину в колі родини.

"Витримка, терпіння, вміння пояснювати, спокій - освоюємо це мистецтво дзен. Роман почав на роликах кататися, придбали металошукач, ходимо в нашому парку, шукаємо скарби. На риболовлю їздимо", - розповів Тополя про дозвілля з синами.

  • Лідер гурту "Антитіла" розповів про пологи дружини в Америці. Виявляється, там живе половина його сім'ї.
  • Тарас Тополя та Alyosha вже виховують двох синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка, яких зірковий тато зняв у кліпі гурту "Антитіла".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях