Лайм

Вагітна Джамала знялася у ніжній фотосесії та розповіла про мрії

Співачка позувала в пудровій сукні з шовку

Українська співачка Джамала, яка вже ось-ось стане мамою вдруге, продовжує радувати шанувальників ніжними образами. На цей раз знаменитість знялася в зворушливій зйомці, де продемонструвала значних розмірів животик.

Кілька кадрів артистка розмістила на особистій сторінці в Instagram. На знімках Джа позувала в шовкій сукні пудрового відтінку з нової колекції бренду Maison d'AngelAnn. У підписі до фото співачка розповіла про свої мрії.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Мріяти не шкідливо, шкідливо не мріяти! Мрію про справжнє літо, про подорож, про те, що скоро всі будуть здорові і поїдуть на море", - поділилася виконавиця.

Фоловери зірки обсипали Джамалу компліментами, наголошуючи на тому, як їй пасує вагітність і цей наряд. "Нереально красива", "Жіночна", "Такі ніжні фото! Вам дуже пасує сукня! І мрії супер! Я теж мрію про справжню літо, без карантинів і обмежень", "Чудові фото, ви на них - прекрасні", "Красуня, так пасує животик ", - захоплюються фанати під постом співачки.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Раніше вагітна Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок. Співачка розповіла, яке значення в її житті має український національний одяг.
  • 18 травня 1944 року кримськотатарський народ зіткнувся з жахливим злочином радянського режиму, і Джамала розповіла про сімейну трагедію в День пам'яті жертв депортації.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях