Лайм

Не змогла подати приклад колезі: Слава з "НеАнгелів" розповіла про першу зйомку для журналу Playboy

Співачка пригадала свій перший досвід еротичної зйомки

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська не соромиться оголюватися на камеру. Однак перша зйомка в стилі ню була для неї справжнім випробуванням.

Так, в програмі "Ранок з Україною" співачка згадала, як їх з колегою по дуету запросили знятися в еротичному журналі Playboy. За словами Слави, продюсер Юрій Нікітін відправив її першою позувати, оскільки вона старше Віки і мовляв знає, як це робити. Однак подати приклад молодшій колезі Камінська так і не змогла.

Слава Камінська Фото: instagram.com/babaslavka

"Для мене була дуже важкою перша зйомка для журналу Playboy. Причому я старше моєї колеги ... пам'ятаю, тоді Юра Нікітін мені каже: "Слава, ну ти доросліша, як прийдеш, покажи приклад Віці, як це треба робити". А коли прийшли, я стала, все прикрила руками, зате Віка - опа, полетів бюстгальтер, трусики", - сміючись, розповіла артистка.

Перша зйомка групи "НеАнгели" для Playboy Фото: mamamusic.ua

Після цього випадку дівчата не раз прикрашали обкладинки чоловічих видань і знімалися у відвертих фотосесіях.

  • Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха подражнила шанувальників барвистими кадрами з відпочинку на Мальдівах. Співачка показала фото, на яких позує в блакитному купальнику, що підкреслює достоїнства її фігури.
  • Раніше Слава Камінська зізналася, що зробила ліпосакцію. Співачка додала, що вона ні в якому разі не пропагує такий метод корекції фігури, а просто ділиться інформацією, яку "деякі продають за гроші".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях