Лайм

Ілона Гвоздьова розповіла про реакцію дочки на свою другу вагітність

Про свій новий стан танцівниця повідомила на прикладі кішки

Український хореограф Ілона Гвоздьова, партнерка Володимира Остапчука на "Танцях з зірками-2019", вагітна другою дитиною. Танцівниця вже розповіла, яке ім'я вибрала для майбутнього малюка, а тепер вирішила поділитися, як відреагувала її 4-річна дочка на майбутню появу братика або сестрички.

Про свій новий стан Ілона вирішила розповісти доньці, коли животик вже став помітний. Для цього вона вибрала вдалий момент, коли дівчинка була зайнята турботою про новонароджених кошенят.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Одного вечора ми з чоловіком і донечкою сіли втрьох і сказали їй, що у нас для неї є чудова новина - мама чекає малюка теж і незабаром нас буде четверо. На що Рія посміхнулася і обняла мене міцно-міцно", - поділилася Гвоздьова.

"Ми сказали їй, що це буде наш малюк, ти будеш допомагати мамі у всьому, будеш доглядати за малюком, грати з ним, укладати спати, в загальному з'явиться BABY BORN живий", - додала Ілона.

За словами танцівниці, з того моменту Валерія стала дбайливо ставиться до нового стану мами і піклуватися. А Ілона в свою чергу намагається більше приділяти часу дочці і частіше говорити, що вона її дуже любить.

  • Про свою другу вагітність Гвоздьова розповіла на початку місяця. Вона опублікувала домашнє фото, на якому продемонструвала кругленький животик.
  • Раніше Ілона розповіла, що завадило їм дійти до фіналу "Танців з зірками". На думку танцівниці, Остапчука "занесло на хвилі успіху", тому від нього відвернулися глядачі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях