Лайм

Не почувалася бажаною: Біллі Айліш розповіла про проблеми у стосунках з хлопцями

Колишні Біллі не допомогли їй позбутися комплексів з приводу тіла

Біллі Айліш неодноразово говорила про неприйняття власного тіла: через великі груди їй з раннього підліткового віку довелося приховувати фігуру в мішкуватому одязі. Навіть будучи п'ятикратною володаркою "Греммі" співачка не позбулася комплексів, і цьому чимало посприяв невдалий досвід стосунків з хлопцями.

Фото: instagram.com/billieeilish/

"У мене все ще є величезні проблеми з власним тілом, - розповіла Біллі в інтерв'ю GQ. - Ось вам бомба: я ніколи не почувалася бажаною. Мої колишні хлопці не дуже старалися, щоб я почувалася бажаною. Ніхто з них. І це вплинуло на моє життя, адже я відчуваю, що ніколи не була фізично бажаною для когось. Тому я одягаюся так, як одягаюся. Не хочу, щоб ви, хлопці, судили про це, про мої розміри".

Поки співачка не думає про те, щоб з кимось зустрічатися, але зізнається, що раніше всі її думки були зайняті стосунками.

"Я знаю, що кінець кінцем знайду когось, але зараз не можу собі це уявити. Я відчуваю себе зовсім іншою людиною, коли я з кимось, - розповіла вона. - Все, чого я колись хотіла, - це хлопець. Кожен раз, коли був дощ або похмуро, я хотіла бути з яким-небудь хлопцм. Це було моє. А зараз я від цього нескінченно далека. Звичайно, у мене розбите серце. Люди зробили мені жахливе лайно. Божевільне лайно, яке я пережила. Я ніколи не почувалася сильною у стосунках. Якось так було, і, думаю, я скористалася добротою цієї людини. Я не звикла до цього. Пройшли місяці, і мене більше не приваблюють люди. Я не знаю, що відбувається... Це насправді трохи тупо".

  • Раніше Біллі Айліш опублікувала в мережі відео про бодішеймінг, в якому вперше показала тіло. Цей ролик вже наробив чимало шуму в ході світового туру співачки.
  • Раніше Біллі Айліш розповіла, як тролінг в соцмережах псує їй життя. Через горе-жартівників в Інстаграм співачка вирішила не читати коментарі фанатів і друзів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також