Лайм

Ніжність і турбота: вагітна Джамала поділилася яскравими фото з чоловіком і сином

Співачка влаштувала сімейну фотосесію на останньому місяці вагітності

Співачка Джамала, яка ось-ось стане мамою вдруге, порадувала шанувальників літніми фото з чоловіком Бекіром і 2-річним сином Еміром Рахманом. "Літо. Ніжність. Турбота", - підписала вона серію знімків в Instagram.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фотосесію сімейство влаштувало на природі під Києвом. Джамала в жіночній квітчастій сукні та червоному капелюшку з посмішкою позує в густій траві і насолоджується природою. На одному з фото маленький Емір приміряє мамин головний убір, поки батьки зі сміхом на нього дивляться.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Шанувальники 34-річної виконавиці прийшли в захват від місця зйомки і теплих сонячних фотографій. "Природа - найкращий майданчик для сімейної зйомки. Які ж ви гарні", - пишуть в коментарях. - "Сімейний відпочинок вдався на славу, дуже гарно і зворушливо".

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Раніше співачка розповіла, що друга вагітність відрізняється від першої і проходить спокійніше. "Не буду заперечувати, є складнощі: складний перший триместр, токсикоз, останні місяці тривають вічність, відсутність сну і т.д. Але хто про це потім згадає? Вдруге тіло, здається, більше готове. Стан шкіри і волосся покращився. Правда, іноді то сухість, то жирність шкіри обличчя, але губи стали більшими", - розповіла Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • На честь свята Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок. Співачка розповіла, яке значення в її житті має український національний одяг.
  • 18 травня 1944 року кримськотатарський народ зіткнувся з жахливим злочином радянського режиму, і Джамала розповіла про сімейну трагедію в День пам'яті жертв депортації.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях