Лайм

Без музики та ведучих: племінниця Софії Ротару поділилася подробицями свого скромного весілля

Співачка та хокеїст стали сім'єю в минулу неділю

Українська співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару, планувала зіграти повноцінне весілля, проте в плани артистки втрутилася сімейна трагедія - смерть батька. Замість пишного торжества закохані просто розписалися і відзначили цю подію у вузькому сімейному колі.

"У нас було 14 чоловік. Ніякої музики не було. Ніхто не танцював, ніяких артистів, ніяких кавер груп, ведучих, тамади, як зазвичай це буває. Тому ми просто розписалися, нам видали документ про те, що ми одружені і ми пішли їсти і все", - поділилася новоспечена дружина в "Сніданку з 1+1".

Фото: instagram.com/1_petrov

На скромному весіллі були в основному родичі співачки, в тому числі й знаменита тітка. "Вона на нашому весіллі дуже багато чого цінного сказала. І бути разом завжди, і будуть складні моменти, але ми повинні це з мудрістю все пройти і розуміти один одного і завжди бути поруч", - поділилася Sonya Kay.

Рідні жениха не змогли приїхати до Києва через карантин. Відомо, що чоловік Соні, хокеїст Олег Петров, родом з Росії. Хлопець грає за збірну України, а також за українську команду ХК "Дніпро" в Херсоні.

Соня і Олег познайомилися в Києві на вечірці спільних друзів. Через п'ять місяців стосунків спортсмен зробив артистці пропозицію і вона відповіла згодою. Минулої неділі, 7 червня, закохані вступили в законний шлюб.

  • Нагадаємо, батько співачки, чернівецький бізнесмен Сергій Хлябич, помер вранці 24 березня. Першою про смерть родича повідомила українська співачка Софія Ротару.
  • Через два тижні після трагедії Sonya Kay прокоментувала втрату в родині. Співачка опублікувала фото рідної людину, зазначивши, що він був "найкращим татом на світі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях