Лайм

Оля Цибульська розповіла, як чоловік ставиться до частих змін її зовнішності

Всі перевтілення співачки її чоловік приймав з любов'ю

За роки музичної кар'єри Ольга Цибульська багато разів змінювала імідж, колір волосся і зачіску. Сама вона вважає вдалими далеко не всі перевтілення, але коханий чоловік 34-річної співачки ніколи не висловлював їй свого невдоволення.

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Яких різних жінок я любив!" - сказав мені Мусік, коли ми гортали фотки в моєму закордонному паспорті. Біла, руда, зі стрілками і без, старша від реальності на 10 років через мейк і зі стрижкою в стилі "очікування-реальність", - написала Цибульська в Instagram. - Я б таке диво дивне не пустила на борт літака. А він любив. Ще й купував каву в Starbucks".

Виконавиця хіта "Киця" пошуків не боїться. "Якби я себе не шукала - то і не знайшла б", - говорить вона. При цьому Оля ніколи не хотіла зовнішнім виглядом вгодити коханому, хоча завжди розраховувала на його розуміння.

"Мені було начхати на "тобі личить класика", коли хотілося рваних шортів і голої [дупці] з-під них. Мені треба подобатись собі і щоб те, що зовні, не заважало внутрішньому шторму, - зізналася вона. - А ще дико треба, щоб він відчував мій шторм і ще років 100 розумів, що брови відростуть, а моя любов не пройде".

Оля Цибульська не розкриває ім'я чоловіка публіці, а сам він вважає за краще триматися в стороні від шоу-бізнесу. Відомо, що стосунки пари почалися ще в школі, а зараз вони разом виховують 5-річного сина Нестора.

  • Раніше Цибульська показала архівне фото часів "Фабрики зірок" і згадала болючий розрив з учасником шоу. З колегою по групі Олександром Бодянським її пов'язувала не тільки музика.
  • Також Оля Цибульська розповіла, як схудла на 12 кг. Зробити це її підштовхнуло невдоволення собою і бажання освіжити стосунки з чоловіком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.