Лайм

Твоє від тебе не піде: Джамала поділилася дивовижною знахідкою 2-річного сина

Маленький Емір-Рахман допоміг мамі відшукати улюблену прикрасу

Вагітна Джамала, яка ось-ось стане мамою вдруге, поділилася дивовижною історією про улюблену прикрасу, втрата якої вибила її з колії. Однак співачка вірить, що "твоє до тебе завжди повернеться", і її життєве правило підтвердилося за допомогою маленького сина.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Твоє від тебе не піде! Це правда! Це стосується і речей, які ми втрачаємо і страждаємо не менше, ніж від втрати людей, - розповіла Джамала в Instagram. - Я люблю цікаві прикраси. Часто буває, коли ношу щось одне по півроку, а то й більше. Мені так комфортно. Так і було з моїми улюбленими сережками-шпильками. Я їх не знімала і сильно прив'язалася до них. А коли 10 днів тому втратила одну, сама була в шоці від того, що можу так турбуватися і в прямому сенсі сумувати кілька днів. "Це ж річ. Нічого страшного! "- повторювала я собі. Але це було сильніше від мене. Звичайно, я не переставала перетрушувати все речі, шукати по всій квартирі..."

Проблема вирішилася найнесподіванішим чином, і 34-річна зірка досі не вірить в фантастичне везіння.

"Вчора Емір гуляв на майданчику, як раптом закричав: "Анака!"(мама на кримськотатарському). А потім простягнув мою шпильку, яку знайшов серед вуличної плитки! - написала Джамала. - Ні, ви уявіть! Минуло 10 днів, син, якому 2 роки, знайшов мою срібну сережку у дворі! Чи це не фантастика? Перше, що я подумала: "Боже мій, звичайно! Я знала, що вона до мене повернеться!"

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Співачка впевнена, що так буває і з людьми. "Вони зникають на якийсь час, зустрічають нових, випробують "старих", усвідомлюють, роблять висновки і повертаються. Якщо це по-справжньому ваші люди, які не відштовхуйте їх!" - порадила вона.

  • Вагітна Джамала поділилася яскравими фото з чоловіком і сином. Співачка влаштувала сімейну фотосесію на останньому місяці - скоро у неї з Бекіром Сулеймановим з'явиться друга дитина.
  • Раніше Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок. Співачка розповіла, яке значення в її житті має український національний одяг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях