Лайм

Jerry Heil випустила новий кліп з піснею про самотність, в якій вона їсть та чавкає

У новому треку співачка розповіла про будні інтроверта, які не змінилися з початком карантину

Учасниця Національного відбору на Євробачення-2020 року, співачка Jerry Heil випустила новий сингл #CHEWING, а також кумедний кліп до нього в стилі популярних корейських відео, в яких блогери їдять перед камерою, додаючи до запису характерні звуки.

Сама ж пісня стала певною сповіддю інтроверта, для якого повсякденне життя не змінилася з настанням карантину. Ролик з'явився на YouTube-каналі та на сторінках виконавиці в соцмережах.

У кадрі самоіронічна Jerry Heil з апетитом поглинає їжу, годує бананом кролика, при цьому спілкується в с тимчасовими приятелями у відео-чаті. За дві з гаком хвилини співачка змінила кілька образів: від звичного повсякденного одягу з її фірмовими ріжками на голові до образу в стилі епохи бароко з пишною сивою перукою.

До слова, в останньому образі Jerry Heil є цікава пасхалка - за основу пісні #CHEWING співачка взяла змінену мелодію з прелюдії та фуги до мінор Баха.

  • Раніше Jerry Heil показала витончену фігуру в нижній білизні, але зробила це не заради компліментів, а щоб обговорити питання самооцінки, нездорового харчування та роботи над собою.
  • Також співачка зізналася, що ставала жертвою знущань серед однокласників. Jerry Heil дала пораду підліткам, які зіткнулися з булінгом у школі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.