Лайм

Племінниця Софії Ротару розповіла, у скільки обійшлося весілля і що дарували гості

Співачка розкрила подробиці свого нещодавнього весілля

Українська співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару, планувала пишно відсвяткувати весілля з бюджетом в 100 тисяч доларів. Але через смерть батька гучну вечірку довелося скасувати. Церемонія розпису пройшла скромно, в присутності найближчих людей.

Тихе весілля відбулося 7 червня в одному з готелів Києва. На торжество було витрачено значно менше коштів, ніж планувалося. "Весілля нам обійшлося десь раз в шість менше, ніж планувалося спочатку. Всіма фінансами займається чоловік, скільки витратили - точно не знаю", - розповіла Соня в інтерв'ю "КП" в Україн ".

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

На церемонії було всього 14 чоловік, серед яких і знаменита тітка. Гості дарували молодятам гроші, квіти та приладдя для дому.

"Найбільше запам'яталося те, що нам подарували гроші. Нам було дуже приємно. Ми молода сім'я, нам ще належить багато чого зробити. Також нам подарували всякі дрібнички для дому - постільна білизна, посуд, халати. І багато квітів. Все стандартно", - поділилася співачка.

Відомо, що чоловік Соні, хокеїст Олег Петров, родом з Росії. Хлопець грає за збірну України, а також за українську команду ХК "Дніпро" в Херсоні.

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

Соня і Олег познайомилися в Києві на вечірці спільних друзів. Через п'ять місяців стосунків спортсмен зробив артистці пропозицію і вона відповіла згодою. Минулої неділі закохані вступили в законний шлюб.

  • Нагадаємо, батько співачки, чернівецький бізнесмен Сергій Хлябич, помер вранці 24 березня. Першою про смерть родича повідомила українська співачка Софія Ротару.
  • Через два тижні після трагедії Sonya Kay прокоментувала втрату в родині. Співачка опублікувала фото рідної людини, зазначивши, що він був "найкращим татом у світі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях