Лайм

Катя Осадча показала фігуру в бікіні - так ведуча виглядає після місяців ізоляції

Знаменитість поділилася знімками з сімейного відпочинку

Незважаючи на тривалий карантин і просиджування вдома українській телеведучій Каті Осадчій вдалося зберегти струнку фігуру. Про це свідчать недавні знімки, які зірка розмістила в своєму Instagram.

На одному з фото знаменитість позує в чорному бікіні, яке підкреслює її тонку талію, плоский живіт і стрункі ніжки. "Літо - час фотографій в купальнику", - написала Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча зазначила, що наразі, коли відпочинок за кордоном недоступний, вони з чоловіком і сином намагаються проводити час в рідному Києві.

"Влітку короткі поїздки на море в червні були підзарядкою і передчуттям майбутньої відпустки. Цього року все по-іншому, але це не привід не купатися в найближчій річці, готувати вдома вечерю, дивитися кіно на вулиці, гуляти порожніми вулицями вечірнього міста і придумати тисячу безпечних розваг для себе і сім'ї", - написала Катерина.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фоловери телеведучої прийшли в захват від сімейних знімків, а також захопилися її струнким тілом. "Ви справжня модель", "Фігура русалки", "Добре виглядаєте, на всі 100%", "Красуня", - пишуть коментатори.

Кілька кадрів з сімейного відпочинку опублікував і Юрій Горбунов. "Капитанские вихідні. На воді як на суші". - написав телеведучий.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

  • Катя Осадча та Юрій Горбунов - одна з найміцніших і зворушливих пар українського шоу-бізнесу. Зіркове подружжя без сорому демонструють свої трепетні почуття на публіці, а шанувальники із задоволенням спостерігають за їхньою історією кохання. Днями пара показала фото, просочене ніжністю.
  • Раніше Юрій Горбунов показав Катю Осадчу в домашній обстановці і похвалився її кулінарними талантами. Телеведуча приготувала на вечерю лазанью.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.