Лайм

Племінниця Софії Ротару поділилася ніжним фото з чоловіком-спортсменом

Після весілля пара вирушила в Буковель

Українська співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару, до недавнього часу ретельно приховувала свого обранця від сторонніх очей. Але після весілля дівчина відкрито ділиться своїм щастям в соцмережах і публікує спільні знімки з коханим.

Так, на сторінці артистки в Instagram з'явилося романтичне фото, на якому новоспечене подружжя здображені в басейні. Кадр зроблений в одному з комплексів Буковеля, куди молодята, судячи з усього, вирушили в медовий місяць.

Фото: instagram.com/sonyakayofficial

"Душі не старіють, вони або народжуються старими, або залишаються юними назавжди", - філософськи підписала знімок співачка.

Чоловік Соні, хокеїст Олег Петров, поділився аналогічним фото і написав: "Вода - істота. Тонка і могутня, як водоспад, жорстока і норовлива, як океан, незворушниа і таємнича, як море, спокійна і гладка, як озеро, непереборна і прозора, як річка. Але чого в ній більше? Чоловічого або жіночого?".

Нагадаємо, що Соня і Олег познайомилися в Києві на вечірці спільних друзів. Через п'ять місяців стосунків спортсмен зробив артистці пропозицію і вона відповіла згодою. 7 червня закохані вступили в законний шлюб.

Фото: instagram.com/1_petrov

  • Sonya Kay і Олег Петров планували пишно відсвяткувати весілля з бюджетом в 100 тисяч доларів. Але через смерть батька гучну вечірку довелося скасувати. Церемонія розпису пройшла скромно, в присутності найближчих людей.
  • На церемонії було всього 14 чоловік, серед яких і знаменита тітка. Гості дарували молодятам гроші, квіти та приладдя для дому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях