Лайм

Jerry Heil провела тур новою квартирою - як облаштувалася співачка

Дівчина показала все, крім вікон

Днями українська співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева) орендувала нову квартиру. Переїхати її змусив нав'язливий прихильник, через якого вона не відчувала себе в безпеці. Артистка вже показала свою стильну кухню-студію, а тепер вирішила зробити рум-тур.

Відповідний ролик дівчина оприлюднила на особистій сторінці в Instagram (гортайте карусель). У новому житлі з'явився "будиночок" для концертних речей співачки і місце для медитації. У квартирі також є ванна кімната з потайними шафами, спальня з власним шоу-румом і містечко для творчості.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Правда є одна деталь, яку Яна не показала - вид з вікна. Співачка боїться, що неадекватний фанат зможе вислити адресу нового житла.

"Хтось знайшов, де я живу. Ця людина почала мені писати. Він писав і пише досить часто, завжди якась адекватна інформація: то книжечку скине ні з того ні з сього, то ще щось. І тут мені приходить інфа про адресу мого проживання. На карті прокладений маршрут звідкись і фотка мого балкона. Серед шести корпусів знайти мій балкон на 21 поверсі - це треба постаратися. Я не знаю, чого він хоче, мене просто налякала ця ситуація настільки, що я відразу почала шукати квартиру", - пояснила раніше дівчина, чому переїхала.

Фото: instagram.com/thejerryheil

  • Раніше Jerry Heil записала іронічну пісню "Ніна, донт стрес", а також зняла веселе лірик-відео. У ролику артистка співає не з екрану телевізора, як звикли її фани бачити в кліпах, а прикрашає собою пачку гречки.
  • Дивіться також на theLime кліп на пісню "Вільна каса". Ця робота стала продовженням гучного хіта "Охрана Отмєна", уривок якого з'являється на початку ролика.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях