Лайм

Фіналістка "Супермоделі по-українськи" перехворіла коронавірусом - заразилася модель після ослаблення карантину

Дівчина хворіла близько трьох тижнів

Учасниця популярного реаліті-шоу Нового канала "Супермодель по-українськи" Аріна Любітелева перехворіла коронавірусом. Про це дівчина повідомила на особистій сторінці в Instagram.

У своєму пості модель докладно описала свій стан і симптоми хвороби, а також розповіла, де підхопила Covid-19. Аріна вважає, що заразилася коронавірусом після ослаблення карантину. До цього вона постійно сиділа вдома, а на вулицю виходила тільки в разі потреби.

Фото: instagram.com/im.arinari

"Після послаблення карантину, я вирішила побачитися з подругою на каву. Вона лікар, коли ми побачилися у неї було чудове самопочуття і ознак коронавырусу не було. Гуляли ми близько години на відкритій території (прошу помітити не в ресторані), були в масках, зняли їх тільки коли сіли пити каву в машині, вона жодного разу не кашлянула і не чхнула, на відміну від мене (я алергік на все квітуче за вікном). Але я брала її телефон для того що б зробити фото, напевно так і заразилася", - вважає модель.

Любітелева зазначила, що не відразу зрозуміла, що підхопила коронавірус.

"Через один день після зустрічі мій стан погіршився, була втома. Через два дні я прокинулася і у мене боліло все тіло, ломило кості, було навіть не комфортно просто лежати в ліжку, вранці температура 37.3, випила терафлю стало легше. До вечора температура повернулася 37.5, почала кашляти, але горло не боліло, то жарко то холодно, перед сном температура 37.8. Випила терафлю екстра. Всю ніч пітніла дуже. На четвертий день стало краще, температури не було, дика втома, сильний кашель", - поділилася дівчина.

"До цього моменту я думала що просто перенервувала через свої проблеми/думки/битовуху і тд. Думок про корону не було взагалі. До тих пір поки мені не написала та сама подружка, про те що їй стало погано в той же день що і мені, вона зробила тест і тест на COVID був позитивним", - зізналася Аріна.

На сьомий день у моделі стали з'являтися нові симптоми - "пропав смак і запах". Це тривало протягом шести днів. Дівчина вирішила відразу не здавати тест, оскільки він міг видати негативний показник. Через кілька днів Аріна зробила аналіз, який підтвердив, що у неї коронавірус.

Через три тижні після початку хвороби, результати її тестів змінилися: "Через півтора тижні після першого позитивного тесту, я здала ще один повторний! Який показав негативний! Ніхто з близьких, з ким я контактувала (в побуті), не захворів! Я хворіла майже три тижні".

    Подивитися цю публікацію в Instagram

  • Російська телеведуча Марія Івакова, яка відома глядачеві по тревел-шоу "Орел і Решка. Шопінг", заразилася коронавірусною інфекцією. Дівчина здала тест на Covid-19 і результат виявився позитивним.
  • Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко перемогла коронавірус, яким заразилася на початку березня. Наразі знаменитість дає поради дописувачам і розповідає, як протікала хвороба.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.