Лайм

TAYANNA представила перший трек з нового альбому - в ньому співачка розкриває секрет жіночої сили

Співачка презентувала літню музичну прем'єру

Українська співачка TAYANNA анонсувала реліз четвертого міні-альбому і випустила титульний трек "Жіноча сила", який задає ритм всій платівці. Автором слів і музики виступила сама виконавиця.

Презентація пісні відбулася 19 червня на офіційному YouTube-каналі артистки і на всіх цифрових майданчиках. "Дівчата, жінки, ця пісня для нас. Створюючи композицію, мені хотілося, розділити з вами емоцію щастя, безтурботності і віру в світле майбутнє", - коментує TAYANNA.

Новий EP співачки побачить світ 26 червня. "Всі пісні з альбому "Жіноча сила"- це мотивація для нас - прекрасних жінок. На цей раз я писала про різні життєві моменти, які вимагають пробудження нашої внутрішньої сили. В кожній пісні є особлива місія: допомагати жінкам насолоджуватися їх прекрасним життям", - розповіла TAYANNA про свій майбутній альбом.

Фото: прес-служба

  • Учасниця Національного відбору на Євробачення-2020 року, співачка Jerry Heil випустила новий сингл #CHEWING, а також кумедний кліп до нього в стилі популярних корейських відео, в яких блогери їдять перед камерою, додаючи до запису характерні звуки.
  • А Потап в рамках свого сольного проекту ПТП випустив пісню "Літо 2020". Новий трек музиканта - нагадування про те, що справжнє літо виткане з хороших емоцій, посмішок, танців і пісень, фестивалів і стрибків у воду.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.