Лайм

Не вірте: солістка KAZKA попередила про шахраїв, які використовують її ім'я

Від імені співачки аферисти рекламують засіб для схуднення

Недобросовісні ділки часто діють від імені знаменитостей. Пояснюється це просто - улюблений артист викликає більше довіри, а значить шанси продати "чудодійний засіб" значно збільшуються. У пастку аферистів раніше потрапляли Катя Осадча, Потап, Настя Каменських, alyona.alyona, а тепер жертвою шахраїв стала Олександра Зарицька.

Про це вокалістка українського гурту KAZKA повідомила в своєму Instagram. Артистка опублікувала два скріни фейкових публікацій і закликала фанів не вестися на подібні провокації. Від імені Олександри рекламують засіб для схуднення.

Фото: instagram.com/kazka.band

"Я ніколи не вживала жодних препаратів для схуднення! Декілька тижнів ви мені пишете у різних соцмережах і питаєте чи справді я пила якісь пігулки для схуднення. Ні! Це не так! Не вірте в чудодійні методи схуднення завдяки таблеткам, чаям, пігулкам або ще якимсь дивним засобам! Тільки спорт і здорове харчування!", - пише Зарицька.

Фото: instagram.com/kazka.band

  • Раніше жертвою віртуальних шахраїв став український репер і продюсер Потап. Невідомі від його особи намагалися співпрацювати з молодими артистами і вимагали у них гроші.
  • З подібною ситуацією зіткнулася і дружина музиканта, співачка Настя Каменських. Аферисти використовували її ім'я для розіграшу автомобіля.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях