Лайм

Розлучилася заради родини: Анджеліна Джолі розповіла про виховання прийомних дітей

Актриса присвятила життя дітям і не шкодує про розлучення з Бредом Піттом

На початку 2000-х років Анджеліна Джолі стала послом доброї волі ООН, і з тих пір відвідала з гуманітарними місіями безліч проблемних країн. Актриса зустрічалася з сирійськими дітьми-біженцями в Лівані, бачила, як сім'ї з М'янми ховаються в таборах на півночі Таїланду, вивчала потреби мільйонів венесуельців, які живуть у вигнанні в Колумбії. Проблема біженців та позбавлених дому дітей дуже турбує 45-річну зірку, і це свого часу підштовхнуло її усиновити трьох сиріт з різних країн.

Фото: Getty Images

"Камбоджа була країною, яка змусила мене усвідомити проблему біженців. Я зайнялася міжнародними справами, вступила в УВКБ ООН. Але перш за все вона зробила мене мамою, - розповіла Джолі в інтерв'ю Vogue. - У 2001 році я брала участь в шкільній програмі в Самлоуті, грала кубиками з дітьми на підлозі, і мені стало ясно, як день: "Тут мій син". Кілька місяців по тому я зустріла маленького Меддокса в дитячому будинку. Не можу це пояснити, і я не з тих, хто вірить в знамення. Але це було просто реально і зрозуміло".

Пізніше актриса побудувала на батьківщині Меддокса будинок. Місто Самлоут знаходиться недалеко від кордону з Таїландом, і ділянка землі, де розгорнулося будівництво, була усіяна мінами. Незважаючи на небезпеку, Джолі зважилася інвестувати і жити там, щоб поліпшити одну з найскладніших областей країни. Зараз вона ділить будинок зі штаб-квартирою свого фонду і задоволена його продуктивністю. "Я працюю з чудовою командою людей", - говорить вона.

Крім Меддокса, Анджеліна Джолі також стала прийомною матір'ю ефіопської дівчинки Захари і в'єтнамського хлопчика Пакса. Їхню унікальну історію та присутність у своєму житті актриса вважає найбільшим даром.

"Усиновлення та дитячий будинок - позитивні слова в нашій родині. З моїми прийомними дітьми я не можу говорити про вагітність, але я дуже докладно і з любов'ю розповідаю про той шлях, який пройшла, щоб знайти їх. Про те, як ми вперше подивилися одне одному в очі, - каже вона. - Всі прийомні діти несуть дивовижну загадку світу, який перетинається з вашим. Коли вони іншої раси і з чужої країни, це таємниця і настільки велика Божа ласка. Але вони ніколи не повинні втрачати зв'язок з тим, звідки прийшли. У них є коріння, якого у вас немає. Поважайте їх, вчіться у них. Я дуже щаслива, що мені дозволили бути їхньою мамою. Я кожного дня за це дякую".

Захару і Пакса Джолі всиновила, перебуваючи в шлюбі з Бредом Піттом, від якого також народила трьох біологічних дітей. Зараз вона впевнена, що розлучення з актором пішло дітям на користь.

"Я розлучилася заради благополуччя моєї сім'ї. Це було правильне рішення. Я продовжую концентруватися на їхньому зціленні. Деякі скористалися моїм мовчанням, і діти бачать брехню про себе в ЗМІ. Але я нагадую їм, що у них своя правда, яку знають лише вони. Насправді це шість дуже сміливих, дуже сильних молодих людей", - говорить вона.

  • Бред Пітт відповів на чутки про возз'єднання з Дженніфер Еністон. Багато хто мріяв про те, щоб Бред і Джен знову стали парою, але схоже, все це лише порожні розмови.
  • Раніше Бред Пітт подякував другу, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом Зав'язати з випивкою його надихнув відомий актор, який не п'є вже 16 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях