Лайм

Олександр Пономарьов зворушливо вшанував пам'ять матері в день її смерті - жінки не стало 16 років тому

Співак присвятив їй знамениту пісню

В цей день, рівно 16 років назад не стало мами Олександра Пономарьова. У річницю смерті матері музикант зворушливо вшанував пам'ять рідної людини, присвятивши їй "Пісню про рушник". Композицію співак записав на своїй студії в рамках проекту #ponomarevlivestudio.

На своїй сторінці в Instagram артист опублікував фрагмент треку і супроводив його теплими рядками. "Цю велику українську пісню я дарую вам саме сьогодні, тому що хочу присвятити її пам'яті моєї мами! 16 років тому в цей день її не стало! Пам'ятаю тебе, мамо!", - написав Пономарьов. Повну версію пісні можна прослухати на YouTube-каналі співака.

Особливість проекту #ponomarevlivestudio полягає в тому, що всі пісні записуються з першого дубля і виключно наживо. А відео знімаються в чорно-білому форматі, щоб глядачі могли сконцентруватися на вокалі виконавця, не відволікаючись на зовнішні елементи.

Шанувальники підтримали артиста, написавши в коментарях багато добрих слів: "Спасибі, Олександр. Пісня рве душу, Вам вдалося передати любов до найріднішої людини", "Дуже зворушливо", "Олександр, це як гімн української пісні нашим матерям. Дуже гарне виконання. Спасибі!".

  • Раніше Олександр Пономарьов представив своє бачення пісні "Вовчиця", яку переспівує напам'ять численна армія прихильниць Олега Винника.
  • Також шанувальники мали змогу почути спільне виконання Олега Винника та Олександра Пономарьова. Чоловічий дует розбавила Таюне - бек-вокалістка Винника.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також