Лайм

Колишня дружина Елтона Джона подала на співака до суду

Рената Блауел має намір накласти на музиканта судову заборону

Колишня дружина Елтона Джона Рената Блауел подала до суду, щоб домогтися судової заборони проти 73-річного співака. Суть її претензій не розкривається, але судову заборону часто використовують у випадках, пов'язаних з питаннями конфіденційності. Наприклад, 67-річна Блауел могла б таким чином запобігти публікації матеріалів, в яких згадується її ім'я.

Фото: Getty Images

Адвокат Блауел підтвердив виданню The Guardian, що документи вже в суді, але вони сподіваються, що питання вийде вирішити "по-дружньому". Уточнити характер судової заборони він відмовився.

Про звукорежисера Ренату Блауел стали частіше говорити після виходу біографічного фільму "Рокетмен" в 2019 році. Вона познайомилася з Елтоном Джоном в 1983 році під час роботи над альбомом Too Low for Zero. Пара провела разом гастролі в Австралії і зіграла весілля 14 лютого 1984 року. Через 4 роки подружжя розлучилося, і в тому ж році музикант відкрито заявив про те, що він гей.

У 2008 році в інтерв'ю The Australian Елтон Джон зізнався, що одруженням намагався врятуватися від наркоманії та алкоголізму.

"Наркоман думає так: "У мене було достатньо хлопців, і це не зробило мене щасливим, тому у мене буде дружина - це все змінить". І я любив Ренату. Вона чудова дівчина. Я дійсно, дуже любив її. Але, ви знаєте... це одна з речей, про які я найбільше шкодую у своєму житті, що заподіяв їй болю", - сказав він.

У 2014 році Елтон Джон вийшов заміж за свого давнього партнера Девіда Ферніша. Сьогодні вони виховують двох синів, 9-річного Захарію і 7-річного Елайджу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях