Лайм

Джамала з чоловіком і старшим сином показали family look в стильній фотосесії

Зйомка була зроблена незадовго до других пологів співачки

Українська співачка Джамала разом з чоловіком Бекіром і сином Еміром-Рахманом знялися в сімейній фотосесії. Для зйомки красива сім'я приміряла стильний family look.

Кілька кадрів артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімках Джа pображена ще з животиком, а вже незабаром після зйомки на світ з'явився другий син пари - Селім-Гирай.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала з сім'єю позувала в тотал-луках з деніму. Співачка вибрала для зйомки лавандову сукню, поверх якого накинула джинсовий тренч. Бекір і дворічний Емірка приміряли однакові джинсові костюми і футболки в тон сукні зіркової матусі.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Неймовірно красива сім'я, від вас прям йде таке добродушність", "Які ви чудові", "Які ви гарні, чудові", "Обожнюю цю пару! Зразок сім'ї!", "Шалено красиві фото", - захоплюються фанати.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Нагадаємо, що друга дитина Джамали і Бекіра Сулейманова народилася 19 червня в одному з приватних пологових будинків столиці. Батьки дали новонародженому малюкові кримськотатарське ім'я - Селім-Гірай.
  • 24 червня молоду маму і новонародженого малюка виписали додому. У зв'язку з цим артистка поділилася зворушливими кадрами, які наповнені теплими почуттями і різними емоціями.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях