Лайм

Ріанна знялася в новій ефектній фотосесії для свого бренду нижньої білизни

Липнева колекція марки вже надійшла в продаж

Американська R'nB-співачка і бізнесвумен Ріанна продовжує створювати нові колекції нижньої білизни і особисто рекламувати свій бренд Savage x Fenty.

На цей раз знаменитість знялася для реклами нової липневої колекції. Кілька пікантних знімків опубліковано на сторінці бренду в Instagram.

Фото: instagram.com/savagexfenty

На знімках Ріанна позує в мереживному комплекті рожевого кольору, який підкреслює її пишні форми. Вартість білизни з нової лінійки варіюється від 600 до 2000 гривень.

Фото: instagram.com/savagexfenty

Фото: instagram.com/savagexfenty

Savage x Fenty - власний бренд нижньої білизни Ріанни. Співачка заявляє про те, що красива білизна додає жінці упевненість в собі і своїй красі. У цьому році бренд відсвяткував два роки з дня заснування. Засновниця бренду сама виступає моделлю і обличчям колекцій.

  • Нагадаємо також, що свій бренд нижньої білизни і купальників заснувала супермодель Емілі Ратаковскі. Дівчина теж не наймає моделей для реклами, а сама демонструє колекції, викликаючи у фанатів бурю емоцій.
  • Американська супермодель Белла Хадід взяла участь в пікантній фотосесії для італійської версії журналу Vogue. Знімки були зроблені будинку за допомогою програми FaceTime.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях