Лайм

Стали по-різному бачити своє майбутнє: Соня Плакидюк розповіла про розставання з нареченим

Фешн-фотограф повідомила, що її серце вільне

Фешн-фотограф і експерт реаліті Нового каналу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк розійшлася з нареченим, хореографом-постановником Річардом Горном.

Про це вона розповіла Каті Осадчій для "Світського життя". 31-річна Соня зізналася, що наразі її серце вільне. Однак про причини розставання з коханим Плакидюк вирішила промовчати.

Фото: instagram.com/moi_sofism

"Історія банальна - ми стали по-різному бачити своє майбутнє. Тут іноді не допомагає навіть найбожевільніше кохання. Я знала, що всі почнуть вгадувати причину, але я переконую, не вгадає ніхто! Коли-небудь, коли всі свідки цієї історії помруть я напишу мемуари, а поки можете вгадувати", - розповіла фотограф.

Соня і Річард познайомилася на знімальному майданчику під час кастингів експертів реаліті "Супермодель по-українськи" в 2014 році. У 2017-му пара оголосила про заручини. Зробити пропозицію Горну допомогла Маша Єфросиніна та її проект "Сюрприз! Сюрприз!". Плакидюк запросили в студію, щоб, нібито, виконати мрію її прихильниці. Але в підсумку в центрі сюрпризу опинилася сама Соня.

Закохані не раз планували зіграти весілля, але постійно відкладали цю подію, посилаючись на те, що у них немає часу на організацію.

Фото: instagram.com/moi_sofism

  • Учасниця популярного реаліті-шоу Нового каналу "Супермодель по-українськи" Аріна Любітелева стала жертвою злодіїв. Зловмисники обікрали і пошкодили автомобіль дівчини, який вона припаркувала під будинком.
  • В кінці минулого року Вікторія Маремуха оголосила про заручини. Однак під вінець дівчина не поспішає, оскільки хоче насолодитися статусом нареченої. За словами моделі, її з вадьба з французом, швидше за все, відбудеться в 2021 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях